Press "Enter" to skip to content

Konpost-alegreko kideak besteak beste gaurko ttirriki ttarrakan

Gaurko saioak bi adar nagusi  nagusi izango ditu, batetik, garaiko produktuen eta errezeten atalean, gure Arzank chef handia izango dugu. Negu bete beteko barazki bat bertaratuko digu: Azalorea. Honen historia eta propietateak xehatzeaz gain, azalorea saltsa berdean egina aurkeztuko digu, primeran neguko handikeriak jaisteko! Bestetik, Vista-Alegre auzotik, auzo konposta nola egin eta gauzatzen duten azalduko digute. 2012tik hona ari dira konpost-alegreko kideak horretan eta gaurkoan gela arrosara ekarriko digute euren ahotsa. Ostegunero bezala, 19:30 20:30 artean ON egin beraz!

Be First to Comment

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude