Press "Enter" to skip to content

Final handia ostiralean 18.30tan poligonon

Iepa kaxo!
Arraio Irratiak 5 urte betetzen dituen egunean Izerditan Blaiko kideok antolatutako futbito txapelketaren finala jokatuko da 18.30tan Poligonon. Hau maiatzak 20an izango da, ostirala, beraz badakizue ez galdu aukera giro paregabeaz gozatzeko.

Honez gain gaurko saioan herriko taldeak izango ditugu hizketa gai, saskibaloian emakumezkoek ezin izan zuten igoera lortu finalean galdu zutelako, gizonezkoak igoera fasean lehengo geratu dira aste honetako partidua irabazi ostean.

Surfean ASPko froga berri bat dago jokoan Brazilen, Billabong Rio Pro hain zuzen ere, honen berri ere mango dizuegu tartetxo batean.

Azkenik gure lasterketa kuttunari errepaso bat emango diogu, Italiako Giroari hain zuzen. Lehengo astea pasata gauzak argitzen ari dira. Oraindik ibilbide asko geratzen da, mendate beldurgarriekin, gure pronostikoa egiten saiatuko gara.

Gaur 20.00tatik aurrera aukera bikaina duzue Arraio Irratia sintonizatu eta irratsaio eder batez gozatzeko, on egin!